Аца Лукас и подари коњ на ќерка си

Српскиот пејач Аца Лукас, ја изненади неговата најмала ќерка Викторија, која ја доби со поранешната сопруга Соња Вуксановиќ. Коњот чинел неколку илјади евра, а за овој момент го украсил со розова панделка.

„Како што расте, Викторија сè повеќе се забележува нејзиниот лик. Многу ми се допаѓа што е одговорна, тоа го наследи од мене и мајка ѝ, бидејќи и двајцата сме перфекционисти. Таа сама го поставува алармот на училиште, нема потреба некој да ја буди или да ја потсетува на обврските. Таа оди на јавање и е многу успешна во тоа. Таа е многу дисциплинирано дете“, вака пејачот во една пригода зборуваше за ќерка си.