АУУУ… какво деколте – Министерка почна да ги мести немирните гради, а цело студио се препоти

Секси Едита повторно го покажа жешкото тело, со никогаш поголемо деколте, поради што на сите им се дигна притисокот во студиото.

Foto: Instagram/editaaradinovic

Едита Арадиновиќ ја распламна фантазијата на сите оние од посилниот пол, со појавувањето во прекрасното издание во емисијата на Огњен Амиџиќ!

Но, жешката „министерка“, не можела во целост да се опушти, поради што цело време морала да биде концентрирана на тоа дали од нејзиното деколте не се излезе и нешто повеќе од што треба, со оглед на тоа што на многу незгодното деколте кое го имала…

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

…Сепак, во еден момент, Едита мораше да стане за да запее во живо…

Foto: Telegraf

… а од секси нозете и деколтето, се препотија сите кои се најдоа во нејзина близина!

Foto: Telegraf

Погледнете го интервјуто со Едита на следниот линк:

 

Scroll to Top