Бугарска глумица го заведе Саша Ковачевиќ

Поп-пејачот Саша Ковачевиќ го промовира видеото за песната „Без тебе ме нема“. Главната улога во спотот на оваа балада ја доби бугарската актерка Дилјана Попова. Таа за потребите на спотот глуми проститутка. Сценариото за спотот го осмисли самиот Саша, во соработка со братот Раде.

Scroll to Top