Да беше жив српскиот актер Маринко, денеска ќе наполнеше 39 години

By
Обожаваниот српски актер денеска би наполни 39 години, а на неговиот роденден репортерите прво нешто што затекнаа на гробиштата беше неговата свршеница Лана.

Доколку не нѐ напуштеше на 26 март 2016 година, Маринко Маџгаљ денеска ќе наполнеше 39 години.

Екипата за неговиот роденден го посети гробот каде што со цвеќе во рацете прво стигна неговата свршеница Лана.


 

Со тага на лицето Лана го спушти цвеќето на гробот на Маринко за по неполни две минути да си замине.

Ќе ви се допадне