Дарко Лазиќ објави фотографија, од која Ана Севиќ збесна

Дарко Лазиќ и Ана Севиќ издадоа соопштение во кое наведуваат дека се разделуваат со договор. Од тогаш, ниту еднаш не се огласија во јавноста.

Имено, Ана, неодамна на снимањето на емисијата која ја водела, збеснала и забранила влез на новинарите, додека Дарко ја искористи ситуацијата да се повлече од социјалните мрежи.

Првата слика, откако се дознало за нивниот развод, е фотографијата поврзана за најавата за нејзиниот вчерашен настап. Дали Дарко со ова покажа што му е во моментов најважно, останува да се види.

 

Veceras stockholm🎤🎙🎹🤘

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Scroll to Top