Дарко Лазиќ ѝ се одмаздува на својата сопруга за Лукас

Екипа од српска таблоидна емисија успеала да го фотографира пејачот Дарко Лазиќ „во акција“ со една засега непозната девојка.

Пејачот очигледно добро си поминува во друштво со анонимната девојка.

И двајцата прво вечерале во еден ресторан, а по тоа се упатиле во непознат правец. Додека чекале такси го искористиле времето за шега, па изгледало како да настанала тепачка.

 

Scroll to Top