Десет најзгодни актери од турските серии

By

Актерите од турските серии не се популарни само во својата земја туку и ширум светот. Жените не остануваат рамнодушни на нивниот изглед, ни на ликовите што ги глумат. Иако Турција е земја со многу згодни актери, ова се десетте најзгодни, а ги избраа читателките на весникот „Созџу“.

dobivaj vesti na viber

10. Арас Булут Инемли (32)

9.  Ибрахим Челикол (40)

8. Еркан Петекај (49)

7. Халит Ергенч (49)

6. Кенан Имирзалиоглу (44)

5. Гурбеј Илиери (31)

4. Мехмет Гунсур (42)

3. Бариш Ардуч (31)

2. Озчан Дениз (46)

1. Бурак Озчивит (39)

Ќе ви се допадне