Џенан Лончаревиќ се разведува по 25 години брак

Српскиот пејач Џенан Лончаревиќ се разведува, пренесуваат српските медиуми.

Пејачот поднел барање за развод токму на роденденот на неговата сопруга, во февруари 2024 година.

Самира и Џенан се 25 години во брак и имаат два сина.

Scroll to Top