(ФОТО+18) Секси Душица влезе гола во море – Но, што правеше тој пред нејезе?

Душица Грабовиќ со неколку разголени слики, дури и најголемите мажишта ги остави без текст.Дојде ред и на Душица Грабовиќ да објави песна и таа со синглот „Недостапна“, најави серијал на фотки на кои е речиси гола.

Сигурни сме дека е разголената фармерка никого нема да остави рамнодушен, но ако мислите дека оваа слика е жешка…

…Што тогаш ќе кажете за сликата од морето од која мажите начисто полудеа:

Good morning people👐🏽😜❤️

A post shared by Dusica Grabovic (@dusicagrabovic) on

Scroll to Top