(ФОТО) 21 години помладата девојка на Аца Лукас – Еве како изгледа без шминка!

Бранислава веќе неколку дена ужива со синот во Лозница, од каде го покажа своето вистинско лице.

Додека Аца Лукас настапува по црногорското крајбрежје, неговата нова девојка, Бранислава Пашајлија, времето го минува во Лозница.
Бранислава во родното место уживаше со семејството и синот, а како што и самата објави, изработи и сликање за една парфимерија.

И додека досега редовно објавуваше фотографии на кои беше нашминкана, Бранислава одлучи да пред сите сподели и една на која е целосно природна.

Всушност, тоа што единствено се приметува на нејзиното лице, а што не е нејзино, е надградените трепки.

Да потсетиме, пред неколку дена, Лукас на новата девојка дури во Лозница и испрати огромен букет цвеќе, со нежна порака.

Инаку, Аца денеска во вторник на 18 јули се враќа во Србија, па нема сомнение дека веднаш ќе отиде да ја прегрне својата драга.

Scroll to Top