(ФОТО) Александра Пријовиќ позираше со мама – Интернетот чадеше

Мама најубава – напиша пејачката на Инстаграм.

Александра Пријовиќ често е во центарот на вниманието, како во моментите кога ќе се појави на некој настан, така и кога ќе објави нешто на интернет.

Овој пат, на Инстаграм објави заедничка фотка со мајка и Борка Михајловиќ, со што ги израдува нејзините обожаватели.

Најубава мама – напиша Александра Пријовиќ.

 

Коментарите се редеа, а некои напишаа дека тие изгледаат како да се сестри, а не мајка и ќерка.

 

Scroll to Top