(ФОТО) Ана Кокиќ пред 20 години

Пејачката Ана Кокиќ денес важи за убава и секогаш средена жена. Српските медиуми пишуваат дека секогаш знае да балансира меѓу семејството и кариерата  и често добива комплименти дека е грижлива мајка и посветена сопруга. 35-годишната пејачка е на естрадата речиси две децении. Публиката ја помни и во друго издание. Еве некои фотографии…