ФОТО: Аца Лукас и приреди изненадување на новата девојка

Откако ја обелоденија врската, Аца Лукас и Бранислава Пашајлија буквално не се одвојуваат.

Бранислава пејачот го следи на сите настсни, настапи, а тој ја запозна со сите свои пријатели. Се чини дека нивната врска за многу кратко време стана многу сериозна. За тоа сведочи и еден прекрасен гест кој Аца и го приреди на избраничката на своето срце. Имено Аца и испратил раскошен букет цвеќе и балони, како би ја искажал својата љубов.

-Овој човек е неверојатен. Мојот маж! Те сакам- напиша Бранислава на Инстаграм.

Scroll to Top