(ФОТО) Бали бег стана домазет

By

Кога новата брачна двојка решила да живее во станот на Фахрие, многумина го нарекоа Бурак домазет.

Станот во кои сега тие живеат се наоѓа во европскиот дел на Истанбул, а Фахрие го купила многу порано пред да го запознае Бурак.

Станот е дуплекс кој има 240 квадратни метри и прекрасен балкон со прекрасен проглед. Во долниот дел се салонот, кујната, три спални соби и бањата. На горниот кат се работната соба, уште една бања, гардероба и уште една голема спална соба.

Ќе ви се допадне