(ФОТО) Беквалац го покажа окото во емисија, гледачите вџашени

Пејачката Наташа Беквалац беше гостинка во една спрска емисија, а нејзината фризура која го прекри речиси половина од лицето, привлече огромно внимание кај публиката.

Пејачката веднаш објаснила за што станува збор.

„Сега се видов на камера и само сакам да им појаснам на гледачите – Не сум луда жена која се крие зад шишките, туку се разбудив со затворено око и не сакав да дојдам, но сепак дојдов. Ми се затвори капакот.“ – раскажала Наташа и го покажала окото.

Scroll to Top