(Фото) Беквалац горда на својот внук Ноа

Пејачката од Нови Сад, Наташа Беквалац, на социјалните мрежи се пофали со фотографија од нејзиниот внук Ноа, за кој вели дека е многу горда.

„Само да се пофалам со машки примерок од фамилијата Беквалац. Толку. Ноа“, напишала гордата тетка Наташа.

Ноа е син на Кристина, сестрата на Наташа Беквалац. Многумина обожаватели се шегуваат дека Ноа претставува малцинство во ова семејство, со оглед на тоа дека во истото мнозинството се жени. Наташа се пофали со својот внук, кој е преслатко момче со сина коса и очи. Фановите пишуваат дека изгледа како мал ангел.

Наташа важи за една од најубавите дами на српската естрадна сцена, а нејзиниот изглед секогаш привлекува голем број погледи. Многу нејзини обожаватели велат дека сега и нејзините ќерки Хана и Катја израснале во убавици.