Бранислава по раскинувањето со Аца Лукас исчезна од јавниот живот

Бранислава Пашајлија во својата секси фотка напиша: „Црна магична жена“.

По кратката и бурна романса со Аца Лукас, Бранислава Пашајлија, ги избриша сите налози на социјалните мрежи и исчезна од јавноста. Сепак 20 дена подоцна, се врати и објави секси слика во црн фустан на кој доминираше нејзиното деколте.

Бранислава себе си, си се опиша со зборовите: „Црна магична жена“…

… А многумина прокоментираа дека на овој начин му покажала на Лукас, што тој изгбил.