ФОТО: Давид објави ПОЛУГОЛА фотка од Александра во кревет

Александра и Давид не се раздвоија од излегувањето во „Парови“, па времето го минуваат во нејзината куќа во Калуџерици.Давид и Александра веќе започнаа заеднички живот во куќата на Александра, а како што се чини и двајцата едвај дочекаа да се тргнат од камерите и да се посветат еден на друг.

Иако не се огласија премногу преку патот на социјалните мрежи, освен пораките за благодарност за сите кои ги поддржуваа, Давид не одолеа па денеска објави фотка од Сандра, додека спиеше.

Тоа што ги воодушеви сите кои ги следат е неговиот коментар, краток но сосема доволен – „Анѓелот спие“.

Инаку, како што изјави, Давид, со ќеркичката на Александра одлично се снаоѓа, и ја смета како член од своето семејство.

Foto: Instagram

Scroll to Top