(ФОТО) Девојката на Аца Лукас без срам на Инстаграм

Аца Лукас и неговата нова девојка Бранислава деновиве се во центарот на вниманието и одлучија повеќе да не ја кријат својата врска.

Девојката на Лукас до неодамна го деактивира својот профил на Инстаграм, но кога се појави во јавност повторно го врати својот профил.

На него ја истакнува својата врска со познатиот пејач,  а интересно е тоа што само него го следи на Инстаграм.

🍀

A post shared by Branislava Pašajlija 🍀 (@braniiislava) on

Scroll to Top