(ФОТО) Џоле и на 57 години, облече минијатурни „гаќички“ и ја покажа својата гордост

Најпознатиот домашен денсер, ужива во летните жешки денови на море, во мини купачите, кои баш и ништо не сокриваат.

Како и секоја година, Џоле Џогани и ова лето со сопругата, децата и дадилката, тој отседува во еден од најлуксузните хотели во Црна Гора.

Исто така, Џоле оваа година, на тетките покрај базенот, а и оние на плажата, им го дига притисокот кога покрај нив ќе прошета во мини купачи, кои често паѓаат, па откриваат и повеќе од што треба.

 

Токму тоа и се случи, кога светна неговата задница…

…а по добивањето на боја, Џоле влезе во морето, па по излегување со мокрите купачи, покажа со што располага.

Ете, и нека некој после каже дека силните тренинзи и џускањето не му дале никакви резултати.

 

Scroll to Top