(Фото) Емина ги истетовира имињата на синовите

By

Српската пејачка Емина Јаховиќ објави фотографија на социјалните мрежи, на кои ја покажа новата тетоважа со имињата на нејзините синови Јаман и Јавуз.

Двајцата синови пејачката ги доби во бракот со Мустафа Сандал. Досега Емина вели дека правела само привремени тетоважи, затоа што не сакала да си дозволи наредниот ден да се покае.

„Онаа љубов која е неминлива и што ја прави жената најбогата и најсреќна на свет, не се мажите, туку нивните деца“, вели Емина.

Ќе ви се допадне