(ФОТО) Еве со кого Лукас го поминува времето во Охрид

Аца Лукас кој повеќе од еден месец е во Црна Гора каде однапред има закажани настапи за цел месец, деновиве е во Охрид.

За тоа време, Аца фановите на Инстаграм ги радува со по некоја фотографија од настапите или видеа.

Меѓутоа сега отиде чекор подалеку и по прв пат покажа што прави кога не настапува и со кого се дружи. Иако многумина мислеа дека поминува време со Соња на која и уплати сместување во луксузен комплекс, тоа не е вистина.

🍽

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on