(ФОТО) Грујиќ доби скапоцен подарок од таен обожавател

Пејачката Катарина Грујиќ доживеа пријатно изненадување! Некој и заѕвоник на интерфон и и кажал дека стигнал подарок за неа.

Таа се симнала, а кога ја отворила капијата две момчиња и донеле мало бело кученце, кое е старо месец дена, раса Boo, вредно околу 2500 евра, пренесува „Курир“.

Едно од момчињата и реколо дека тој подарок за неа е од една личност и дека во писмото кое и го дале, се било објаснето. Пејачката била во шок, но сликите од кучето веднаш ги објавила на својот Инстаграм!

A post shared by K A T A R I N A G R U J I Ć (@katarinagrujic.doll) on

#king

A post shared by K A T A R I N A G R U J I Ć (@katarinagrujic.doll) on

 

Scroll to Top