(ФОТО) Хаос во карантинот – Маца Дискреција фатена пиштол гола!

Старлетата гола грицкаше грозје кога влегоа да ги претресуваат работите.

Секој од учесниците на реалното шоу „Задруга“ во собата за карантин го дочека пијалаци и храна, а Маца Дискреција изрази желба да ѝ набават грозје.

И баш додека уживаше во грицкањето на овошјето, екипата што ги претресуваше работите во карантинот влезе во собата на Маца Дискреција и ја затече целосно гола.

Но, иако го виде фотоапаратот, Маца не се бунеше воопшто, туку гордо позира во креветот, покриена само со крпа.

 

Инаку, на Маца во моментите на претресувањето (верувале или не) ѝ беше одземено сексуалното помагало, поточно вибраторот, а и било соопштено дека ќе ѝ го вратат доколку изврши некои одредени задачи.

 

Scroll to Top