(ФОТО) И се вовлече тангата, па Александра ја распламна фантазијата кај машките

Александра Суботиќ со „безобразната“ слика од морето повторно го сврте вниманието кон себе.

После „Парови“ Александра Суботиќ ја користи секоја можност за да се разголи, а сега на сите им го покажа задникот.
Таа не крие дека нејзиниот задник е еден од нејзините големи адути…

 

… А кога во текот на одморот во Црна Гора го истури задникот, никој не го остави рамнодушен.