(ФОТО) Има две деца, а на фотките изгледа брутално секси

Поранешната сопруга на Владимир Стојковиќ одамна зададе задача за младите девојки.Многумина ова лето, едвај дочекаа да Бојана Рајиќ се соблече во костим за капење, затоа што е познато дека активно тренира и дека поранешната манекенка води сметка за своето тело.

Иако двапати се породила, Бојана може да им застане на црта, на нејзините помлади колешки, во било која доба, со оглед на тоа дека од стомакот или од вишокот на килограми нема ни трага ни глас.

 

Фотките од летувањето секогаш предизвикуваат дивеење, бидејќи поранешната сопруга на Владимир Стојковиќ е во совршена форма.

Но, поедини слики на кои Бојана е во нешто поопуштено издание веднаш прокоментираа со замерка дека не е така затегната како на Инстаграм…

Се на се, на Бојана тешко можеме да и замериме за било што, со оглед на тоа дека е мајка на две деца, а сепак изгледа одлично!

Scroll to Top