(ФОТО) Ја поминала првата брачна ноќ во Сараево – Ова е првиот сопруг на Цеца, еве како се разделиле

Една провокатовна фотографија кружи на Интернет со уште попровокативни наслови, дека ова е мажот со кој Цеца била во брак пред Аркан.

Порталот Аура од Босна ексклузивно открива детали за овој брак. Цеца која беше ѕвезда во деведесетите тогаш имала два албума. Беше прогласена за најуспешен дебитант. цеца како малолетна на сите концерти ја следеле мајка и и татко и. Тие биле на секој настап. В одеведесетите, како што пишува порталот, попопуларна била во Босна отколку во Србија.

Благодарение на пријателството со новинарот Екрем Милич, таа настапувала секаде, а била договорена и за Нова Година, 1992. Тогаш со Цеца не бил татко и, а менаџерот некако го убедил да не доаѓа за да нема дополнителни трошоци на патувањата.

Н атрети јануари 1992. тој му се јавил на таткото на Цеца кој рекол: Не ми е што ќерката ќе се мажи за некој од друга вера, туку што е оженет.

Нејзината љубов харо кого го запознала преку менаџерот, ја оставил сопругата Анка за неа. Живееле идилично се додека во 1993. не се појавил Аркан.

Харо и Цеца ги раздвоиле непознати маскирани лица. Потоа, босанскиот портал пишува дека бил во логор каде го мачеле.

Еднаш се појавила и цеца, со кратка коса, и збор не кажала. Потоа го однеле на гарница, а таа излегла и му рекла, харо ова е за твојот живот, еве ти 1.000 марки, јас останувам овде по мојот пат.

Scroll to Top