(ФОТО) Како е можно досега никој да не ја забележал огромната лузна на лицето на Дара Бубамара

Иако секојдневно ја прекрива со силна шминка и фотошоп, последната фотографија јасно ја покажа лузната на лицето.

dobivaj vesti na viber

Дара Бубамара секогаш води сметка за тоа како изгледа, па ретко кога во јавност или на социјалните мрежи, се појавува и се фотографира без шминка.

Колку води сметка за лицето, говори и фактот дека досега никој не го забележал белегот кој го „заработила“ и тоа среде образот.

Но, на фотографијата и тоа како се гледа, а навистина вистинско чудо е како досега никој не го приметил.

 

Инаку, лузната остана по повредата со пеглата за коса, кога еден дел и го допрел лицето. Со оглед на тоа што веднаш почнала со санирање на повредата, белгот би требало да се повлече, или максимално намали.

 

 

Scroll to Top