(Фото) Карлеуша го покажа задникот во „Ѕвездите на Гранд“

Српската пејачка Јелена Карлеуша во шоуто на „Ѕвездите на Гранд“ се појави во тесен тиркизен фустан, закопчан до грло. Карлеуша која седеше на местото на жири, во еден момент во обидот да се наведне го откри задникот.

Тесниот фустан кој и беше затворен од напред, беше премногу отворен во задниот дел.

На грбот Карлеуша имаше кристали кои се спуштаа до пловината. Пејачката покрај член на жрито, беше и менторка на финалистите во шоуто „Ѕвездите на Гранд“.

 

      

Scroll to Top