(ФОТО) Ќерката на Азис има 10 години

Бугарската фолк-ѕвезда Азис, за кого отворено се знае дека има бисексуални склоности, најави концерт во Скопје. Иако повеќето го сметаат за хомосексуалец, малкумина знаат дека Азис има и дете.

„Никој никому не му ги одзема родителските права. Со Азис сме во совршени односи. Тој може да ја гледа Раја кога и да посака“, изјавила Гала, мајката на неговото дете, пушува бугарскиот сајт HotArena.

Таа во интервјуто додала: „Вистината е една, ние со Азис имаме дете, си го гледаме и многу го сакаме“. Ќекрката Раја сега има 10 години, а Азис веќе со години живее со еден маж.

Scroll to Top