(ФОТО) Ќерката на Топалко ги споулаве мажите со секси селфи

Хелена Топаловиќ ги споулаве мажите со провокативни селфиња во мини бикини, затоа што повеќе откри отколку што покри.

Хелена Топаловиќ позираше во бикини и им испрати бакнежи на фановите, а позата која ја направи начисто ги излуде мажите.

Имено, таа се сликаше додека лежеше, а во прв план ги истакна градите кои едвај стоеја во бикините, па и не е чудно што во текот на позирањето за малку ќе и испаднеа од истото.

Само милиметар фалеше да Хелена покаже, нешто што не би требало, иако… и ова беше повеќе од доволно да на мажите им го сврте умот, со оглед на тоа што десната дојка речиси се гледаше цела.

Но, Хелена Топаловиќ редовно ги излуде мажите со провокативни фотки, па сме сигурни дка со нетрпение ја очекуваат новата.

Scroll to Top