(Фото) Ќерките на Сузана Манчиќ ја наследиле убавината на мајка им

By

Сузана Манчиќ од бракот со Небојша Куниќ ги има двете ќерки  Теодора и Наталија со кои објави заедничка фотографија.

“Заедно во паркот од моето детство. Пионерски”, напиша Сузана на Инстаграм и доби  многу позитивни коментари.

Фановите на Манчиќ коментира дека ќерките ја наследиле убавината на мајка им.

 

Ќе ви се допадне