(ФОТО) Лепа Брена има нова снаа

Александра Пријовиќ веќе не е единствената снаа на Лепа Брена.

Нејзиниот помлад син Виктор почна врска со позната блогерка. Најмладиот член на семејстото Живоиновиќ, е забележан како разменува нежности со Анџела Симиќ, на чиј профил беше прикачен и првата заедничка фотографија.

Тие синоќе уживале заедно во еден ноќен клуб а таа цело време објавувала фотофрафии од својот сакан.