(Фото) Лука Лазукиќ со пет адвокати стигна во обвинителство

By

Наташа Беквалац и Лука Лазукиќ денеска ќе дадат искази пред обвинителот во Првото основно обвинителство во Белград. Лука се појави во обвинителството во придружба на пет адвокати.

Брачните партнери ќе бидат сослушани по пријавата на Беквалац дека сопругот Лука во ноќта меѓу 13 и 14 април ја претепал во нејзиниот стан во Дедиње.

Лука Лазукиќ  ќе биде сослушан во 10 часот, а Наташа во 10:30 часот. Дадијарката која ја чува нивната ќеркичка Катја, а која таа ноќ била во станот, ќе биде сослушана во 11 часот.

 

Ќе ви се допадне