(ФОТО) Лукас се отвори – Соња со ќерка и летува во хотел каде цената за една ноќ е минимум 300 евра

By
Соња Вуксановиќ веќе неколку дена престојува во Порто Монтенегро, во најлуксузниот хотел во тој дел од Црна Гора.

Иако Аца Лукас, изјави дека се развел од Соња Вуксановиќ, за поранешната жена, и тоа како се грижи, поради тоа што за нејзиното летување со ќерките искешира голема цифра.

Имено, Соња, Софија и малата Викторија отседнаа во луксузен хотел „Регент Порто Монтенегро“, каде цена за ноќевање не може да се најде под 300 евра!

Цената на храната исто така се голема, па доколку Соња и ќерка и таму останат 15 дена, летувањето ќе чини најмалку 6000 евра.

Софија се пофали и со фотка од мајка и, од хотел…

 

… а потоа и од базенот…

…а на сликите подоле погледнете детално како изгледа луксузот во кој отседнале.

Ќе ви се допадне