(ФОТО) Малата на Цеца покажа нешто повеќе од што требаше

Свесна за својот изглед, Анастасија нема никаков проблем да секојдневно го покажува своето исончано тело.

Анастасија Ражнатовиќ продолжува да објавува фотки од Кипар, а последните во низа привлекоа најголемо внимание досега!

Причината е таа што ќерката на Цеца се сликаше на истото место на кое Цеца позираше пред неколку години, кога се сликаше во костими за капење, чие беше заштитно лице, но и поради нешто друго.

 

Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Секси Анастасија секој ден, како што се чини, носи се помали и помали бикини, со кои фраерите ги доведува до лудило, особено во моментите кога купачите ќе се поместат малку повеќе…

Foto: Instagram/raznatovicanastasija

И уште една фотка која сите погледи ги залепи на немирните гради на Анастасија…

Foto: Instagram/raznatovicanastasijaА еве и една од дистанца, во бикини во кое речиси откри премногу…

Scroll to Top