(Фото) Милица Павловиќ и Цеца стигнаа први на роденденот на близнаците на „Ѕвездите од Гранд“, Петар Митиќ и Ивана Павковиќ

Бившите ѕвезди на „Гранд“, пејачот Петар Митиќ со сопругата Ивана Павковиќ, го организираа првиот роденден на близнаците Војин и Вук. На забавата им дојде комплетната стара гарда од „Гранд“, од 2011 година, а меѓу првите кои стигнаа беа Милица Павловиќ и Светлана Ражнатовиќ Цеца.

Цеца дојде со сестра ѝ Лидија. Милица се натпреваруваше во 2012 година и остана во одлични односи со колегите од естрадата. За потсетување, Петар и Ивана прославата ја направија во ресторан во периферијата на Белград.

 

 

Scroll to Top