(ФОТО) „НЕ СУМ НА ДИЕТА ПОРАДИ ИЗГЛЕДОТ“ – Марија Шерифовиќ призна зошто ослабнала 10 килограми!

Марија Шерифовиќ за кратко време ја донесе линијата во ред и е презадоволна со својот нов изглед.

Таа драстично ослабна и ја изненади јавноста со новиот изглед, особено кога неодамна се соблече во бикини.

Пејачката изгуби дури десет килограми водејќи сметка за правилната исхрана и здравиот начин на живот, а иако првата поисла дека тоа го направила поради убавината, и самопочитта, вистината сепак е поинаква.

„Не бев на диета поради изгледот, туку поради здравјето. Не ми се допадна како се чувствувам со килограмите кои само ги стекнав, поради што и решив да исфрлам поедини намирници. Мојата самопочит, нема баш никаква врска со килажата“, откри Марија за „Story“.

„Остварив одличен резултат и сега од време на време си дозволувам да се опуштам. Жив човек сум. Но, колку и да понекогаш јадам каролична храна, тој здрав живот има доста добри страни, а една од нив е тоа што се чувствувам добро и имам енергија. Вистинска штета е што јаболкото и лебот не се еднакво здрави“, додад Марија.

Scroll to Top