(ФОТО) Оваа позната актерка му беше девојка на Мете од познатата серија

Мете или Ефе од хит серијата, „Повторно роден“, е манекен, фото модел и познат актер по кој лудуваат жените. Неговото име е Шукри, а тој еден период беше во врска со познатата актерка, Шкуран која ја гледавме во серијата Парампарче.

Scroll to Top