(ФОТО) Погледнете ја задницата на најсекси девојката на светот од само 30 сантиметри

Емили Ратајковски го покажа задникот, и мажите одлепија.

Манекенката Емили Ратајковски веќе некоглу години, ги излудува сите со своите облини, кои безсрамно ги покажува, а сега фокусот го стави на задникот, кој го истакна од непосредна близина.

Додека нејзините фанови се препираат дали е позната по градите или задникот, Емили одлучи да ја разреши и таа дилема, па ја покажа задницата….

… Потоа полека ја помести камерата…

…И на крајот, позадината на Емили … на дофат на рацете.

Scroll to Top