(ФОТО) Поранешниот на Тамара се соблече и ја покажа тетоважата – Сите се прашуваат што држи во раката

Дејан Палиќ Макарона, како и Тамара, веќе некое време уживаат на црногорското крајбрежје.

Поранешниот дечко на Тамара, бизнисменот Дејан, и понатаму престојува во Црна Гора, каде во моментов се наоѓа и неговата поранешна девојка.

Дека Макарона ужива на црногорското крајбрежје, сведочат и неговите фотографии на социјалните мрежи, а една особено предизвика внимание, затоа што бизнисменот ја покажа тетоважата на десното рамо.

На прв поглед изгледа како да тетоважата е инспирирана од религиозен момент, затоа што многу потсетува на Исус Христос, но…

 

 

… Кога малку подобро ќе погледнете, не можеме со сигурност да тврдиме дека тоа е во прашање.

Што гледати вие и што мислите дека е во прашање?

Scroll to Top