(ФОТО) Презентерката на вести се разголе

Александра Ивановиќ е српска презентерка на вести, која има 45 години а изгледа прекрасно.

Таа со години е презентерка на вести на српската национална телевизија, но секогаш ја гледаме професионално дотерана.

Овојпат на социјалните мрежи  објави фотографии кои сведочат за нејзиниот сексипил.

 

Scroll to Top