(Фото) Пријовиќ и Беквалац настапија во Инѓија

Александра Пријовиќ заедно со Наташа Беквалац и Стефан Живоиновиќ настапиле на фестивал во Инѓија. Во публиката Александра добила поддршка и од својот сопруг Филип Живоиновиќ.

Пријовиќ на себе носела црн фустан со тантела.

Била забележлива и бурмата на десната рака за која таа и Филип платиле 5000 евра. За истата чекале речиси два месеци.

Александра направила фантастична атмосфера, а за целото тоа време била насмеана и среќна.

Scroll to Top