(ФОТО) Рада ги збуни фановите – Поради оваа слика сите мислат дека ставила силикони

By
После селфито кое го објави, се поведе жестока полемика околу тоа, дали Рада ќе подложи на естетска хирургија.

Фотката која Рада ја објави на Инстаграм предизвика внимание поради нејзините наводно зголемени усни.

Вака Рада изгледа со нешто побалага шминка…

 

А на „спорното“ селфи кое го објави изгледа вака:

Веруваме дека Рада не направила естетска хирургија и дека е задоволна со своите усни, и дека е во прашање само еден од популарните филтри на социјалните мрежи, со кој си погира.

Што мислите вие?

 

Ќе ви се допадне

AnimeHeaven - Watch HD Anime Online Free | AnimeHeaven.pro. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

AnimeHeaven How NOT to Summon a Demon Lord Ω Episode 9

AnimeHeaven Josee, the Tiger and the Fish

Attack on Titan Episode 19

SK8 the Infinity

stream anime online Attack on Titan Season 3 (Dub)