(Фото) Саша Ковачевиќ платил 4.000 евра за операција за да има секси стомачни

Саша Ковачевиќ платил околу 4000 евра за операција за да има секси стомачни, открива негов близок пријател. Пејачот операцијата ја направил во клиника во Турција, каде цените за ваков тип на операции изнесуваат од 3800 до 4800 евра, во зависност за кој метод пациентот ќе се одлучи.

„Најмногу пациентите се одлучуваат за зафат со веќе изградени мускули на телото и на тој начин се ослободува вишокот маснотии во долниот дел на стомакот“, открива изворот.

Тој додава дека Ковачевиќ и понатаму редовно оди во теретана и води сметка на исхраната. Но и покрај тоа, пејачот решил да го забрза методот на создавање стомачни.

Фановите го обвинија и дека си го унаказил лицето со пластични операции. Саша ги демантираше таквите гласини и негираше дека корегирал било што. Тогаш откри дека заминал на операција во Турција, но, не за да го среди лицето, туку за синусите.

„Три пати ги оперирав синусите, затоа што веќе 20 години имам проблеми со алергиите и на секои шест седум години имам проблем со носните школки. Тоа беше причина зошто заминав во Турција. Го искористив периодот кога немав работа и кога можев да си дозволам да бидам отечен“, рече Ковачевиќ во емисијата „Ексклузивно“.