(Фото) Саша Ковачевиќ за првпат во јавност со новата девојка

Саша Ковачевиќ за првпат се појави во јавност со новата девојка Зорана Тасовац!

Саша и Зорана не ги криеле емоциите, иако на бринетата, како што може да се забележи на подолните фотографии, ѝ била прилично непријатно поради вниманието на медиумите и фотографирањето.

Зорана била избрана за мис на Војводина, а во 2007 година била прва придружничка на изборот за мис на Србија.

Во Србија во 2008 година се појавила на изборот за мис на универзум.

Таа има и ќеркичка која Саша Ковачевиќ веќе ја има прифатено како своја.

Scroll to Top