(ФОТО) Сите знаат за вилата на Кипар но никој не знае дека Цеца го има и ова

Освен што има луксузна вила на Кипар, цеца има и капела само за себе, а тоа е малку помалку познато. Капелата е осветена од свештениците на српската православна црква.

Scroll to Top