(ФОТО) Тамара Ѓуриќ ПИШТОЛ ГОЛА пред огледало!

Тамара направи селфи во доцните ноќни часови и ги почести мажите кои исто така се подготвуваа да си легнат.

Иако често интригира со провокативни фотки на социјалните мрежи и се навикна на сето тоа, Тамара Џуриќ овој пат отиде уште еден чекор понатаму.

Позираше како од мајка родена во доцните ноќни часови, бидејќи на селфите и беше напишано времето (03:38), а се чини дека се подготвувала за кревет, а пред тоа реши да ги почести машките со една секси слика.

Тамара средба гола пред огледалото, и еве колку покажа, а колку сокри:

 

Додека едни коментираат дека сепак има гаќички, други се уверени дека е потполно гола, но и вешта во прикривањето…

Што мислите вие?

Scroll to Top