(Фото) Цеца отиде на гробот на Исус во Ерусалим

By

Фолк-ѕвездата Цеца Ражнатовиќ, во друштво на пејачот Ацо Пејовиќ, и поранешните кошаркари Дејан Томашевиќ и Предраг Даниловиќ, посети неколку познатите религиозни локалитети во Израел, вклучувајќи ги и гробот на Исус во Ерусалим и црквата на Исусовото раѓање.

Заедничка слика од посетата на гробот на Исус, кого дневно го посетуваат десетици илјади луѓе, објави Пејовиќ на своите социјални мрежи. Тој им посака среќа на кошаркарите на Србија, кои играа против Израел, а тоа е една од причините што луѓе од естрадата и спортот го посетија Израел.

Ќе ви се допадне