(ФОТО) Влажната Наташа Шавија го крева притисокот

Една од најубавите Србинки и поранешна учесничка на шоуто Парови Наташа Шавија продолжува да провоцира на свој начин.

Таа овојпат е пожешка од кога било. Носи црн танга костим за капење и жешки бели сандали.

🍑 @natasasavijafashion

A post shared by 🔱 Nataša Šavija 🔱 (@natasa.savija) on

Комбинацијата не е баш според последните модни трендови, но ова изгледа е дел од новата модна линија на Шавија, како што пишува старлетата во описот на фотографиите.

Swimwear & shoes @natasasavijafashion

A post shared by 🔱 Nataša Šavija 🔱 (@natasa.savija) on

Swimwear & shoes @natasasavijafashion Photo: @ivojimmo.ph Location: @hoteldash_novisad

A post shared by 🔱 Nataša Šavija 🔱 (@natasa.savija) on

Swimwear & shoes @natasasavijafashion Photo: @ivojimmo.ph

A post shared by 🔱 Nataša Šavija 🔱 (@natasa.savija) on

Swimwear & shoes @natasasavijafashion

A post shared by 🔱 Nataša Šavija 🔱 (@natasa.savija) on

Scroll to Top